Tervetuloa Santa Malandran kivijalkaliikkeeseen!

Tervetuloa Santa Malandran kivijalkaliikkeeseen!Santa Malandran kauppa sijaitsee Kapteeninkadulla Helsingin Ullanlinnassa. Se avattiin maaliskuussa 2023. Liikkeestä löytyy vaihteleva kokoelma sametteja sekä uniikkeja vaatteita. Korkea vanha ja valoisa tila henkii lämmintä historiaa ja siellä voit pysähtyä hetkeksi värikylpyyn. Pienellä shopilla voit rauhassa sovitella vaatteita ja siemailla teetä tai vaikkapa cavaa! Toisinaan shopilla järjestetään shoppailuiltoja, jolloin tarjoilu on myös runsaampaa. Näistä saat tiedon uutiskirjeessä sekä somessa.

Tilaan saapui myös Manuela Boscon maalaus “Queen Bee” isoäiti- kokoelmasta (2023). Siinä Manuela pohti, millainen olisi isoäitien johtama maailma. Taulussa on paljon symbologiaa ja se tuo ihanan värilisän shopille, kertoen tranformaation lohdullista, rakkaudellista tarinaa. Santa Malandran suunnittelijalle Lilalle voimaantuminen luovana, herkkänä naisena on sydämen asia! Asioiden tarkastelu feminiinistä näkökulmasta saattaa muuttaa hyvinkin paljon sitä, miten koemme meitä ympäröivää maailmaa. Lila kokee tämän näkökulman erittäin tärkeäksi nykyaikana ja tämä ajatusmaailma vaikuttaa myös kokoelmien luomisessa. Kaupan takatila toimii hoitotilana, jossa hoitoja tekevät Lila ja Saija Uussaari. Saija tekee Reikin lisäksi äänimaljahoitoja ja lyhytterapiaa. 

Shopin sisustus on näiden kahden naisen käsialaa ja molemmat esteetikkoina ovatkin yhdistäneet voimansa kun tila remontoitiin vuosi sitten. Seinät on maalattu kalkkimaalilla ja takatilan keittiö rakennettu perheen avulla. Suuri kukkakoriste on Lila käsialaa ja idea siihen tuli unessa! Se toimii myös liikkuvana messukoristeena ja tuo ihanaa runsautta tilaan. 

Takaisin blogiin